در ایران هم مانند سراسر جهان، ما هم عادت کردهایم که برای پیدا کردن جواب سوالاتمان، تحقیقات، مطالعه و هرچیز دیگری اول به موتور جستجوی محبوب و قدرتمند گوگل مراجعه کنیم! گوگل در پیدا کردن جواب سوالهایمان، میتواند به شدت موثر و کارآمد باشد! امروز در این مطلب که در مورد الگوریتم پاندا گوگل است، به شما کمک میکنیم تا در مورد موارد زیر اطلاعات کامل و جامعی بدست آورید!
- چرا الگوریتم پاندا بوجود آمد؟
- یاد بگیرید که الگوریتم پاندا گوگل چیست؟
- Google Panda Algorithm بر روی چه چیزهایی حساس است؟
اگر شما هم در این زمینه نیاز به مطالعه دارید، کافیست تا انتهای این مطلب همراه پادشاه محتوا باشید!
چرا الگوریتم پاندا بوجود آمد؟
همانطور که اشاره کردیم، ما سال هاست که عادت کردهایم از گوگل برای پرسیدن سوالات خود، استفاده کنیم تا جایی که در مورد اکثر چیزهای که اطلاعات داریم، اگر دیگران از ما سوال کنند و بپرسند که چگونه از فلان موضوع مطمئن هستی که قهوه دارای این مقدار کافئین است، بدون هیچ فکری میگوییم در فلان سایت که از گوگل پیدا کردم، نوشته بود!
گوگل چگونه متوجه میشود که یک محتوا قابل استناد است؟ الگوریتم گوگل پاندا آیا در میزان صحت سنجی یک محتوا نقش مفیدی دارد؟ همه ما به خوبی میدانیم که ممکن است، یک محتوا از نظر محتوایی اطلاعات سایت دیگر را کپی کرده (دزدیده باشد!) باشد! جدا از این مطلب، سایتهای دیگری هستند که با استفاده از روشهای سئو کلاه سیاه (که در آینده در مورد آن توضیح میدهیم!)، سعی میکنند با محتواهای بی کیفیت، جایگاههای زیادی را در گوگل تصاحب کنند.
در دنیای مجازی، دهها نوع محتوا وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید و یا در مورد صحت اطلاعات آن شک کنید. این موضوع به دلیل کسب درآمد بالا از اینترنت توسط برخی از افراد سودجو است که سعی میکنند با هر نوع محتوایی مخاطب را به درون سایت خود بکشانند تا خدمات، محصولات یا تبلیغات خود را به فروش برسانند.
گوگل با پاندا وارد میشود
دقیقا در همین نقطه است که گوگل سعی میکند، وارد عمل شود و به مبارزه با این پدیده نوپا بپردازد! گوگل برای نمایش محتواهای باکیفیت از الگوریتمهای متنوعی استفاده میکند تا مطمئن شود که محتوایش از همه نظر دارای کیفیت لازم باشد! این الگوریتم که Google Panda Algorithm نام دارد، مانند دیگر الگوریتمهای مشهور گوگل مثل پاندا، پنگوئن، کبوتر، مرغ مگس خوار و … نام یک حیوان را برای خود در نظر گرفتهاست. شما میتوانید در ادامه این مطلب بیشتر در مورد چیستی الگوریتم پاندا و فواید آن اطلاعات کسب کنید!
الگوریتم پاندا گوگل چیست؟ (What is Google Panda Algorithm)
پاندا همان الگوریتمی است که جلوی ورود و نمایش محتوای بی کیفیت در نتایج موتور جستجوی گوگل را میگیرد! گوگل طرفدار پر و پا قرس محتوای باکیفیت است و دوست دارد که کاربران بهترین نتیجه را از سوالات و پرسشهای کلیدی خود در گوگل بگیرند. در واقع از آن جا که هدف گوگل، نمایش محتوای باکیفیت و رضایت کاربر در درجه اول است، پاندای گوگل بوجود آمدهاست!
زمانی که گوگل برای اولین بار الگوریتم پاندا را معرفی کرد، پدیده نوظهوری تح عنوان مزارع محتوایی بوجود آمده بودند! مزارعی که شکایت کاربران اینترنتی و این موتور جستجو را افزایش داده بودند و صدای آنها درآورده بودند! هنگامی که صحبت از مزارع محتوایی میشود، در واقع منظورمان سایتهای بی کیفیت و Level پایینی است که محتواهای خوبی ندارند.
الگوریتم پاندا در آن زمان برای مبارزه با این نوع محتواهای بی کیفیت وارد عمل شد و توانست در ظرف مدت چند ماه، 12 درصد نتایج را به سمت خود بکشاند و با مرور زمان و دریافت آپدیتهای جدیدتر توانست در این زمینه، عملکرد قوی تری داشته باشد.
لطفا با این موارد الگوریتم پاندا گوگل را حساس نکنید!
خاصیت اصلی پاندا بر این اصل استوار است که محتوای بی کیفیت را از دایره رقابت حذف کند! شما میتوانید با سماجت در برخی از موارد، الگوریتم پاندا را حساس کنید و سایت خود را به سمت جریمه بکشانید! اگر دوست دارید توسط پاندای گوگل جریمه شوید، بهتر است که موارد زیر را به ترتیب انجام دهید:
محتوای ناچیز و کم بگذارید!
صفحاتی که محتوای خرد و بی کیفیتی دارند و تنها سعی کردهاند با بک لینکهای خارجی برای خود اعتباری کسب کنند از نظر پاندا صفحات بدرد نخوری هستند که نباید در صفحه اول گوگل، نمایش داده شوند!
محتوای تکراری تولید کنید! (محتوای دیگر صفحات را بدزدید)
تولید محتوای تکراری یا اصلاحا کپی شده، کار دیگری است که باعث میشود، شما نتوانید با پاندا دوست شوید و با کمک او، مخاطب بیشتری به سمت سایت خود بکشید! اگر دوست دارید که یک پاندای خشمگین، سایت شما را برای همیشه از نتایج گوگل حذف کند، حتما و حتما و حتما محتوای تکراری (کپی) تولید کنید!
محتوای بی کیفیت، روشی دیگری برای عصبانی کردن الگوریتم پاندا گوگل
روش دیگری میخواهید که با استفاده از آن، الگوریتم پاندا گوگل را عصبانی کنید؟ محتوای بی کیفیت تولید کنید! محتوایی که اطلاعات چندانی به شما ارائه نمیکند و مخاطب از آن لذت نمیبرد!
منابع غیر معتبر و غیر قابل اطمینان در مطلب خود بکار ببرید!
اگر میخواهید که از نظر گوگل، محتوای شما بی کیفیت تلقی شود، میتوانید از منابع غیر معتبر و غیر قابل اطمینان در محتوای خود استفاده کنید و به گوگل گوشزد کنید که برای کاربران خود ارزش قائل نیستید تا محتوای ارزشمندی در اختیار آنها قرار دهید!
یک مزرعه محتوا (Content Farm) به تمام معنا باشید!
یک مزرعه محتوا باشید! تیم تولید محتوا غیر حرفه ای استخدام کنید و از آنها بخواهید که برای شما محتوای بی کیفیت، کوتاه و ارزان قیمتی تولید کنند. شما با این روش در مدت زمان کوتاهی میتوانید به قدری الگوریتم پاندا گوگل را عصبانی کنید که دیگر نخواهد سایت شما را در نتایج جستجو بگنجاند.
محتوای بی کیفیت کاربران را نمایش دهید!
محتوای تولید شده توسط کاربران یا User Generated Content (UGC) که کیفیت بالایی ندارند را اجازه دهید در سایت شما منتشر شوند! با این روش شما میتوانید، محتواهایی که پر از غلطهای دستور زبان، غلط املایی و … هستند را به نمایش بگذارید تا از نظر گوگل یک سایت بدردنخور به نظر برسید!
به صورت انبوه تبلیغ کنید!
تا حالا سایتهایی را دیدهاید که پر از محتوای تبلیغاتی باشند و به زور بتوانید بخشهایی را برای خواندن محتوای مورد نیاز خود پیدا کنید؟ این سایتها که به صورت انبوه، تبلیغ میکنند، بدون شک بدترین سایتهایی هستند که میتوانید با کمک آنها به نتیجه دلخواه خود برسید. این نوع سایتها از نظر الگوریتم پاندای گوگل به شدت، مورد غضب هستند!
به اجبار از مخاطب بخواهید که کاری انجام دهند!
احتمالا در مدتها پیش (نه اخیرا!) برای شما پیش آمده باشد که به محض ورود به یک سایت که از گوگل آن را پیدا کردهاید، دیده باشید که از شما خواسته میشود برای دیدن ادامه مطلب عضو فلان کانال تلگرام شوید و یا فلان مطلب را مطالعه کنید.
کاری کنید تا توسط کاربران بلاک شوید!
اگر سایت شما به هر دلیلی توسط تعدادی از کاربران در گوگل بلاک شود، بدون شک شما محکوم به جریمه الگوریتم پاندای گوگل خواهید بود! شما میتوانید با نشان دادن برخی از محتواهایی که کاربران از دیدن آنها تنفر دارند، سایت خود را بلاک کنید.
محتوایی تولید کنید که نامتناسب با کلیدواژه شما باشد!
شما احتمالا با جستجوی عبارت الگوریتم پاندا گوگل وارد این صفحه شدید! حالا فرض کنید که بجای توضیح در مورد این الگوریتم، من در خدمات تولید محتوا یا مدیریت شبکههای اجتماعی پادشاه محتوا صحبت میکردم تا فروش بیشتری را تجربه کنم؟ در آن لحظه شما چه احساسی به برند پادشاه محتوا خواهید داشت؟ همین احساس را دقیق الگوریتم پاندا گوگل نسبت به این محتواها دارد!
نتیجهگیری: با پاندا دوست شوید تا رستگار باشید!
اگر میخواهید که در تولید محتوا موفق باشید، توصیه میکنیم که قبل از انجام اقدامات خاصی تنها از حساسیتهای پاندای گوگل دوری کنید. شما با عدم انجام حساسیتهای گوگل، میتوانید در مدت زمان کوتاهی جایگاههای بهتری در موتور جستجوی گوگل بگیرید و حتی به رتبه یک گوگل نزدیک تر شوید.
نظر شما در مورد پاندای گوگل چیست؟ چه اطلاعات و تجربههایی در مورد گوگل پاندا دارید؟ نظرات خود را با ما و دیگر افراد به اشتراک بگذارید.